Fågelsjöns kennel

Blogginlägg

Grattis!

Grattis!

  Emma & Cisco fick 91 poäng i fortsättningsklass, rallylydnad & Jacqueline & T'esha vann lydnadstävlingen (Beginner class ) i Tyskland
med 289,5 poäng!

 

Cisco-fortklass  Tesha-1a

 

Helgen 11-12 juni passade vi på att ha kennelhelg här i Finspång och jag hade bett Sanna Hallgren komma ner och drilla valpköparna i jakten. Kul att så många kom! Det finns massor av foton i gruppen Fågelsjöns kennel på Facebook.


Cisco & Emma = succé!

I lördags tog Emma och Cisco (F. Fyndig) ett 1:a pris i hoppklass och ännu en pinne, så nu har de 3 i den klassen och kan flytta upp sig! De fortsatte succén idag genom att ta 2 !!! pinnar i agilityklass 1 och har då även tre stycken där och kan flytta upp en klass. Ni är så duktiga! Kullbrorsan Vito (F. Finurlig) var på utställning samma dag med matte Noora i Jämä, Finland och blev placerad som 3:dje bästa hane och knep certet! Grattis!
Kritiken: 2 years old boy. Good size. Correct size, nice masculine head with coplete scissors bite. Well set ears. Good neck, shoulders & topline. Correct tailset & tailcarriage. Very well angulated. Good bone & feet. Strong body. Correct coat & white patches. Moving well.

Cisco-pinnar Vito-cert

Meja och jag tog oss i kragen och åkte till Katrineholm med förhoppning om att få vår sista godkända runda i avancerad klass i rallylydnad. Och det gick ju bra! Så nu kan hon titulera sig
Rld A Rld F Rld N SE U(u)CH Arbetsviljans Fågelbärlöv.

 

Nyhetsblogg

Wronkan_hundar

Blogghistorik